Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Sassenheim - wijnproeverij

Een wijnproeverij als onderdeel van uw feest of evenement kan het gebeuren net dat beetje extra geven. Veel mensen weten dit te waarderen en het zal vast en zeker ook bij uw gasten in de smaak vallen. Your Choice Catering Sassenheim biedt, als onderdeel van uw feest of evenement, wijnproeverijen aan. Op die manier leert u goed verschillende wijnen te herkennen en welke wijn perfect bij welk gerecht past. Wijnen en goed eten gaan vaak hand in hand.

Bedreven sommeliers

De sommeliers van Your Choice Catering Sassenheim zijn heel bedreven in hun vak. Ze vertellen er heel vermakelijk en enthousiast over en hebben ook werkelijk veel verstand van wijnen. Zelfs de grootste wijnkenner zou nog best wel wat van deze sommeliers kunnen leren. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u en uw gasten op een fijne en prettige manier kennis maken met veel verschillende wijnen.

Een hapje erbij

De mogelijkheden die Your Choice Catering Sassenheim voor u heeft op het gebied van wijnproeverij zijn ongekend. U kunt het combineren met een kaasproeverij of bijvoorbeeld als onderdeel van uw bedrijfsuitje. We kunnen als u dat wilt, ook hapjes serveren tijdens de wijnproeverij, dan kunt u ook zelf ervaren hoe wijn en de smaak van eten elkaar beïnvloedt.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Voor een wijnproeverij rekenen we 20,- euro p.p. Dit bedrag is exclusief de kosten voor de sommelier. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. We stellen graag in samenspraak met u een offerte op. Uiteraard kosteloos en altijd zonder verdere verplichtingen.

Leerzaam en gezellig

Your Choice Catering Sassenheim heeft een selectie gemaakt van tien wijnen van verschillende druivenrassen uit verschillende landen. Zo proeft u goed het verschil tussen de ene druifsoort en de andere, maar ook dat een wijn uit het zonnige Spanje weer heel anders smaakt dan een wijn uit Duitsland. Het is een leerzame, maar vooral hele gezellige avond, de hele wijnproeverij duurt ongeveer drie uur.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ons nummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!