Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Sassenheim - walking dinner

Het concept van een walking dinner is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. Your Choice Catering Sassenheim biedt ze nu ook aan. De gerechten worden op kleine handzame borden geserveerd. Het zijn kleine gerechtjes die elkaar afwisselen. Bij elkaar vormen ze een volwaardige maaltijd. Natuurlijk zijn er tal van sta-tafels in de buurt om even het glas neer te zetten. De sfeer is heel ongedwongen omdat men juist rond kan blijven lopen en met iedereen in gesprek kan blijven. Het is in korte tijd een heel populair geworden.

De lekkerste gerechten

U kunt hier een kijkje nemen welke heerlijke gerechten wij alvast voor u geselecteerd hebben. Acht gerechten staat voor een complete maaltijd. Er valt naar hartenlust te combineren en natuurlijk kunt u ook zelf met ideeën komen. Onze koks zijn experts en maken graag in overleg met u de lekkerste gerechten.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Om je vingers erbij af te likken

Een heerlijk dessert na afloop van een walking dinner mag uiteraard niet ontbreken. Ook daarin kan Your Choice Catering Sassenheim u van dienst zijn. We verzorgen bijvoorbeeld een fantastisch dessertbuffet, waarbij iedereen zijn vingers zal aflikken. Maar ook andere desserts behoren tot de mogelijkheden. Vraag er ons gerust naar.

Drank en wijn

En natuurlijk laat u uw gasten niet op een droogje staan. Bekijk ons drankenarrangement maar eens. Zo kunnen we al een onbeperkt drankenarrangement voor slecht 7,50 euro per persoon aanbieden. En natuurlijk zijn onze wijnen met zorg gekozen en altijd van een zeer goede kwaliteit.

Genieten!

De gemiddelde prijs voor een walking dinner van Your Choice Catering Sassenheim ligt ongeveer op 30 euro p.p. De kosten voor de kok komen daar nog bij. Deze liggen op 32,50 euro per uur. De borden, het bestek en de servetten leveren wij uiteraard wel gratis en u hoeft op uw feest natuurlijk niet af te wassen. Ook dat doen wij voor u. Het enige wat u moet doen is genieten!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.