Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Sassenheim - recepties

Your Choice Catering Sassenheim biedt veel mogelijkheden als het om het organiseren van een receptie gaat. Of het nu een receptie voor een bruiloft, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid gaat, wij zijn hét juiste adres voor u. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de gasten het naar hun zin te maken met lekkere hapjes en drankjes. Dat werk nemen we u graag uit handen, zodat u zich met uw gasten kunt vermaken.

Alles voor uw receptie

Your Choice Catering Sassenheim heeft bijvoorbeeld een party assortiment, waarbij de drankjes, de hapjes, de sta-tafels en het personeel wordt geleverd vanaf maar €19,50 per persoon. Uiteraard is alles inclusief glaswerk, frituur en oven, tap en servies en een drankentafel. Wilt u iets extra's of een mooie styling, dan kan dat uiteraard altijd tegen een geringe meerprijs.

Onze borrelassortimenten

Your Choice Catering Sassenheim heeft drie borrelassortimenten. Daar zit van alles en nog wat bij. Neem er maar eens een kijkje, natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen wensen.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Natuurlijk heeft Your Choice Catering Sassenheim ook een uitstekend en uitgebreid drankenassortiment. Deze is ideaal voor recepties. Bekijkt u onze drankenarrangement maar eens via de volgende link. U ziet dan ook meteen onze actie staan: Ons onbeperkt Hollands assortiment voor een bedrag van 7,50 euro per persoon.

Drankenarrangement        

Ook voor alle extra's

Alle materialen, zoals glazen, servies en bestek zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Wilt u iets extra's zoals sfeerverlichting of een bijzondere styling met bijvoorbeeld bloemstukken, dan kunnen wij dat voor u regelen. De prijs zal heel schappelijk zijn. Your Choice Catering Sassenheim neemt u en uw wensen altijd als uitgangspunt. Zo wordt het een receptie met een persoonlijke touch en dat zullen de gasten zeker weten te waarderen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles tot in de puntjes verzorgd.

Materialen        

Als u contact met ons opneemt, maken we een gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Bel 0800 4890 890 of ga naar het contactformulier.