Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Sassenheim - private dinner

Een private dinner is een klein en intiem diner waarbij een kok in uw eigen keuken of in een keuken op locatie de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten klaarmaakt. Het is op en top verwennerij. U proeft de heerlijkste gerechten, krijgt een vermakelijke en leerzame uitleg erbij van de kok en u hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas of de rommel. Your Choice Catering Sassenheim zorgt er voor dat alles weer blinkend schoon wordt afgeleverd.

Gedreven en passievol

Onze koks zijn speciaal geselecteerd om een heerlijk diner voor u en uw gezelschap te bereiden. Het is minimaal een driegangenmenu, maar meer gangen is natuurlijk ook mogelijk. De koks koken niet alleen fantastisch, ze kunnen ook heel gedreven en passievol vertellen over hun vak en over de gerechten die ze u zullen presenteren. Zo wordt het echt een bijzondere avond en ontstaat er een mooie interactie tussen uw gasten en de kok. Kijk hieronder maar eens voor een menu-impressie.

Menu inpressie        

Op en top verwennerij

Een private dinner van Your Choice Catering Sassenheim kan al vanaf acht personen of voor een minimaal bedrag van 500 euro. Van te voren stellen we samen met u een mooi menu samen. Dat kan vanaf drie gangen tot wel acht gangen, wat u maar wilt. We houden rekening met uw budget en met al uw wensen. Wij zorgen voor het servieswerk en het bestek. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de tafelaankleding zoals kandelaars, tafellinnen en bloemstukjes.

Om het compleet te maken, kunt u gebruiken maken van onze wijnkaart. Deze is met zorg samengesteld en daar zitten veel goede wijnen bij. Wilt u uw eigen speciale wijn schenken, dan is dat uiteraard ook prima. Natuurlijk rekent Your Choice Catering Sassenheim daar geen kurkengeld voor.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken voor de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.