Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Sassenheim - Huwelijk

Spannend hoor, een huwelijk organiseren. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Er moet namelijk nogal wat geregeld worden. Als u nu de catering aan Your Choice Catering Sassenheim overlaat, kunt u zich concentreren op de jurk, de fotograaf, de auto en de ringen...

Voor een mooi bruiloftsfeest

Your Choice Catering Sassenheim heeft een lange ervaring als het om het verzorgen van de drank en gerechten bij een huwelijk gaat. We weten inmiddels ook al heel goed hoe we alles zo goed en vlot mogelijk aanmoeten pakken. Ons personeel is niet alleen heel deskundig, accuraat en verzorgd, ze zijn ook uitermate vriendelijk. Vertel ons wat u in gedachten heeft voor uw huwelijk en wij zullen er samen met u een mooi feest van maken. De eigen persoonlijke wensen van het bruidspaar zijn natuurlijk het allerbelangrijkst en daar houden wij graag rekening mee.

Voor elk wat wils

Er is heel veel mogelijk om van uw huwelijksfeest een echt topfeest te maken. Een buffet voor u en al uw gasten is natuurlijk een prima idee. Zo kan iedereen pakken wat hij of zij zelf graag wilt. Maar natuurlijk zijn er ook veel van andere mogelijkheden en ideeën te bedenken. Wat dacht u van een intiem samenzijn door middel van een private dinner? Een ander leuk idee is een walking dinner, waarbij de gasten in een ongedwongen sfeer genieten van mooie culinaire gerechten.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Your Choice Catering Sassenheim is een ster in het bedenken van leuke, creatieve of bijzondere ideeën om van uw feest ook echt een mooi bijzonder feest te maken.

Er is veel mogelijk

Ook de aankleding, bijvoorbeeld slingers, ballonnen en bloemstukken regelen wij moeiteloos voor u. Wilt u entertainment, live-muziek of vermaak voor de kleine kinderen? Wij zorgen ervoor! We maken samen met het bruidspaar een draaiboek, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig, toch? Vertel ons wat u graag wilt en wij gaan ons best voor u doen. Neem gerust een kijkje op deze website voor alle mogelijkheden.

Locatie

De locatie is een belangrijk punt als je gaat trouwen. Die kan erg bepalend zijn. De ligging is belangrijk en de bereikbaarheid uiteraard ook. Verder kijk je als aanstaand bruispaar natuurlijk ook naar de grootte van de zaal, de mogelijkheden die er geboden wordt: kan er bijvoorbeeld gedanst worden of is er een podium aanwezig? En uiteraard moet ook de sfeer van de locatie precies in orde zijn. Your Choice Catering Sassenheim kan u daar heel goed bij helpen. Wij hebben een lange lijst met mooie locaties verzameld. Daar zit vast wel iets bij. En vraag ons gerust naar meer locaties, de lijst is zelfs zo lang, dat we hem hier niet volledig kunnen plaatsen.

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Contact

Neem met ons contact op voor alle informatie omtrent de catering van jullie huwelijk. U bereikt ons gratis op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd zonder enige kosten en uiteraard ook zonder verplichtingen.