Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Sassenheim - Entertainment

Geen feest is compleet zonder een stukje entertainment. Dat kan heel simpel zijn in de vorm van een fijn muziekje op de achtergrond tot heel groot en uitgebreid, denk maar eens aan live-bands, dansacts of een grote magieshow. Your Choice Catering Sassenheim regelt het moeiteloos voor u, wat u ook wilt!

Wij regelen het voor u!

Er is echt veel mogelijk op het gebied van entertainment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een te gek parcours voor uw werknemers? Of een zanger die boel echt goed op weet te zwepen? Of kinderanimatie met bijbehorende oppas, zodat de ouders ook echt kunnen gaan genieten? Maar ook een band die favoriete nummers van het bruidspaar speelt behoort tot de mogelijkheden. Of een potje ganzenborden tijdens een oud-Hollands feestje. En wat dacht u van een hilarische quiz voor de jarige job compleet met hoogtepunten uit zijn of haar leven? Your Choice Catering Sassenheim kan het allemaal moeiteloos regelen.

Voor al uw bijzondere wensen

Heeft u zelf nog bijzondere wensen, mooie ideeën en aparte suggesties? Wij horen ze natuurlijk graag. Samen met u zorgen we er voor dat het gerealiseerd gaat worden. Ons is in ieder geval niets te gek en met ons uitgebreide netwerk kunnen we vaak heel ver komen. Zo wordt ook echt uw eigen feest. Een feest dat pas echt geslaagd is als alle gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Het stuk entertainment kunt dan ook met een gerust hart aan Your Choice Catering Sassenheim overlaten.

Contact

Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Er is zoveel mogelijk, te veel om hier allemaal op te noemen. Samen met u stellen we een plan op. En een offerte is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.