Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Sassenheim - buffetten

Buffetten zijn, ook bij Your Choice Catering Sassenheim, ongekend populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een gezellige informele manier om met elkaar iets te nuttigen. En men kan zelf een keuze maken uit al het lekkers dat uitgestald is. Your Choice Catering Sassenheim zorgt ervoor dat uw buffet ten allen tijde een bijzondere en feestelijke gelegenheid wordt. We kunnen u onze 'standaardbuffetten' aanbieden om de keuze voor u iets makkelijker te maken. De gerechten uit deze buffetten zijn uiteraard goed op elkaar afgestemd en met zorg samengesteld. Maar mocht u uw eigen ideeën hebben dan kan dat uiteraard ook.

Verschillende soorten buffetten

Your Choice Catering Sassenheim biedt verschillende soorten buffetten aan. Allemaal heerlijk, met verse ingrediënten en met zorg bereid. Wilt u toch weer iets heel anders, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee en uiteraard kan er nog veel meer dan dit.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Eerlijk en heerlijk

Houdt u uw feest op de dag en heeft u een lunchbuffet nodig, dan heeft Your choice Catering Sassenheim daar een heerlijk lunch- en tapasbuffet voor. Met tal van smakelijke broodjes, beleg en met heerlijke tapasgerechtjes. Maar ook het buffet Flavours of the World is de moeite waard om eens goed te bekijken. Daarbij maakt u kennis met smaken uit de gehele wereld: Franse coq au vin, Italiaanse carpaccio, Indiase Tikka Massala, Amerikaanse spare ribs of Spaanse paella. Allemaal even heerlijk en bijzonder. Themabuffetten zijn op hun beurt weer ideaal als ook het feest in een bepaald thema is. Vraag ons ook naar de mogelijkheden als u een themabuffet wilt die hier niet bij staat vermeld. Wij denken graag met u mee!

Een buffet voor iedereen

U betaalt bij ons voor serviesgoed en bestek niets extra's. Wilt u materialen bij ons huren, zoals een partytent of een geluidsinstallatie, dan is dat tegen een scherpe prijs altijd mogelijk. We zullen u daar duidelijk over informeren. En natuurlijk is elk buffet van Your Choice Catering Sassenheim inclusief BTW en schoonmaakkosten.

Contact

Neem voor alle mogelijkheden voor uw buffet vrijblijvend contact met ons op. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.