Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Sassenheim - Bedrijfsopening

U staat aan het begin van iets nieuws en dat wilt u vieren! Samen met Your Choice Catering Sassenheim kan dat perfect en deskundig uitgevoerd worden. Wij hebben veel ervaring en expertise in huis om er een geslaagd feest van te maken. Onze kernwoorden zijn: flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit.

De juiste toon

Deze flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit is een goed mix gebleken en zorgen ervoor dat u het feestje krijgt wat u verdient! Your Choice Catering Sassenheim weet namelijk precies hoe een feestje vorm moet worden gegeven, of dat nu heel zakelijk moet of juist heel losjes, we kunnen altijd de juiste toon aanslaan. Natuurlijk serveren we daarbij de heerlijkste gerechten en kleden we de boel mooi aan als u dat wilt. Denkt u aan lekker glaasje champagne met wat culinaire hoogstandjes erbij? Geen enkel probleem voor ons. Of wilt u juist een uitgebreid buffet met alles erop en eraan? Ook dat regelen wij graag.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Hoogtepunt

Zo'n mooi hoogste punt wordt dus ook een echt hoogtepunt. Om uw letterlijke of figuurlijke hoogtepunt te vieren, bent u bij Your Choice Catering Sassenheim aan het juiste adres. Bel ons voor een vrijblijvende offerte op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.