Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Sassenheim - Bedrijfsfeesten

Denkt u erover om voor uw personeel een bedrijfsfeest te organiseren? Vooral doen! Niets is leuker om zo af en toe even het werk het werk te laten en even iets heel anders doen met het personeel. Zo leer je elkaar op een hele ander manier kennen en dat kan heel verfrissend werken. Een feestje is een prettige manier om iedereen blij te maken en samen een geweldige dag of avond te hebben!

Voor de leukste feesten!

Your Choice Catering Sassenheim heeft een ruime ervaring in het organiseren van de leukste feestjes en denken graag met u mee wat voor en uw personeel goed zou kunnen werken. Zo is een themafeest mogelijk, maar ook een vol programma vol entertainment. En natuurlijk serveren we altijd de heerlijkste gerechten en drankjes.

Voor elk wat wils

Ook als u iets voor uw klanten of relaties wilt organiseren, kan Your Choice Catering Sassenheim u daarbij tot dienst zijn. Een soepel lopend buffet, een perfect diner, een gezellige barbecue, wij draaien er onze hand niet voor om. Wat dacht u van een walking dinner? Een perfecte manier om te genieten van hoogstaande culinaire gerechten in een heel ongedwongen, informele sfeer. Of misschien bent u wel in voor een van onze 'Flavours of the World'-buffetten, met live cooking door onze professionele koks. Zo maakt u samen een culinaire reis door de wereld met gerechten uit verschillende wereldkeukens. Dat is voor iedereen genieten!

Wij doen wat wij beloven

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de buffetten welke mogelijkheden Your Choice Catering Sassenheim kan bieden. Maar er zijn ook heel veel andere mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u er een goed gevoel bij krijgt. Wij zijn natuurlijk erg flexibel en wij denken dan ook graag met u mee. Heeft u zelf suggesties, dan nemen we dat vanzelfsprekend mee. U kunt er bij ons van op aan dat wij doen wat we beloven: en fantastisch feest neerzetten voor u en uw personeel!

Contact

Wij staan voor u klaar, ook als u nog vragen heeft. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Wij maken graag in samenspraak met u een offerte op. Uiteraard kosteloos en vrijblijvend.