Facebook    Twitter
Your Choice Catering Sassenheim Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Wattstraat 91a
2171 TP Sassenheim
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Sassenheim - Barbecue

Wie wordt er nu niet vrolijk van een gezellige, goed georganiseerde barbecue met de heerlijkste salades, lekker stokbrood en natuurlijk het beste vlees en vis op de grill? Iedereen toch! En denk nu niet dat een barbecue alleen een zomerse aangelegenheid is. Your Choice Catering Sassenheim kan het hele jaar rond voor de barbecue zorgen.

Ruim aanbod

Barbecueën doe je op ouderwetse kolen of via een gasbarbecue. Beiden hebben hun voordelen, de een geeft de voorkeur aan de originele smaak van kolen, de ander kiest voor het gemak van een gasbarbecue. Ons maakt het niet, wij kunnen u beide opties bieden. Your Choice Catering Sassenheim heeft een ruim aanbod aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Altijd vers, perfect gemarineerd en professioneel bereid. De salades, stokbrood met kruidenboter en andere bijgerechten maken het geheel helemaal af. Bekijkt u rustig onze barbecuepakketten en mocht u nog meer ideeën hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij staan overal voor open en we zullen u zeker niet teleurstellen.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Veel keuzemogelijkheid

Zoals u ziet biedt Your Choice Catering Sassenheim u een ruim aanbod aan spiesen, steaks, hamburgers, satéstokjes en shaslicks. Ook vis, zoals gemarineerde garnalen en heerlijke tilapia behoren tot de mogelijkheid. En heeft u er ook graag vegetarische gerechten of andere bijzondere gerechten bij, dan is dat uiteraard allemaal mogelijk. Al vanaf 13,50 euro per persoon kunt u uw gasten een fantastische barbecue voorschotelen. De barbecuetoestellen zijn netjes, professioneel en worden gebruiksklaar bij u afgeleverd. Ook de borden, het bestek en alle bijgerechten, zoals stokbrood, kruidenboter en huisgemaakte salades zijn bij de prijs inbegrepen.

Dessert

Borden, bestek, servetten, een buffettafel met strakke tafelrok én de afwas zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u graag een dessert aan uw gasten serveren, dan kunnen wij daar ook aan voldoen. Wat dacht u van een authentieke ijscowagen om dat fijne zomerse sfeertje nog wat langer vast te houden!

Drank

Een drankje hoort er natuurlijk ook bij. Wat is een barbecue zonder een gekoeld drankje, een lekker roseetje of een schuimig glas bier? U kunt altijd gebruik maken van onze drankenarrangement. Heel handig als de barbecue op locatie plaats zal vinden.

Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder. Een offerte kost u niets en verplicht u ook tot niets.